PageTitleImage
rólunk cégünkről


A Por-Plast Felületvédelmi Kft. 1989 óta családi vállalkozásként szolgálja ki az építő-, gyártó-, gép-, és finommechanikai-ipar kis- és nagyvállalkozóinak porfestési és előkezelési igényeit.

1992-ben Ügyfeleink megnövekedett porfestési igényeinek kiszolgálása érdekében vállalatunk életének első nagy előrelépéseként létrehoztunk egy nagyobb és hatékonyabb üzemet. Az új üzem a városhoz közel ám a városi forgalomtól távol, 10 km-re Budapesttől, Dunakeszi város repülőterének közvetlen szomszédságában, a korábban állami tulajdonban lévő Mechanikai Laborként ismert ipari komplexum területén belül helyezkedik el. A helyválasztást a rendkívül jó megközelíthetőség határozta meg: üzemünk mellett halad el az M3-as és az M2-es autópálya (régebben 2/A főút) és ugyancsak mellettünk csatlakozik be az M0-s körgyűrű is.

2006 évben vállalkozásunk történetének újabb mérföldkövéhez érkeztünk és egy új, a jövő környezetbarát porfestési, előkezelési és korrózióvédelmi elvárásainak is megfelelő üzem létrehozását határoztuk el. A legkorszerűbb felületkezelési illetve porfestési technológiát, rendkívüli kapacitást és munkafolyamat-barát térkialakítást tűztünk ki célul magunk elé.

Üzemünk technológiájának tervezése során a környezetbarát kialakítás rendkívül nagy szerepet játszott, így az ISO 14001-es környezetirányítási rendszer bevezetése is napirendre került.

Sajátfejlesztésű vállalatirányítási rendszerünket ISO 9001 minőségirányítási rendszer szabványnak megfelelően továbbfejlesztettük, ezzel is segítve kollégáink hatékony munkáját.

A 2007-ben megvalósult beruházás eredményeképpen a GSB és a Qualicoat korrózióvédelmi előírásainak is megfelelő, környezetbarát, korszerű és nagy kapacitással rendelkező porfestő üzem tárta ki kapuit:
  • több mint 1.000 m2 termelőterülettel
  • 27 operatív alkalmazottal
  • 4 porfestő kabinnal
  • GEMA kézi porszóró pisztolyokkal
  • Nordson automata porfestő berendezéssel
  • 3 beégető kemencével (7,3m x 2m x 1m; 1,5m x 1m x 1m; 1,8m x 1,5m x 0,9m)
  • 9 fázisú Bonderite NT-1 Nanotechnológiás Konverziós Rétegképző technológiával
Büszkék vagyunk, hogy oly nagy neveket említhetünk elégedett ügyfeleink körében mint a Zollner Elektronik AG, Bombardier Inc, Luxmate AG, Emerson Proccess Management Gmbh, SAPA Csoport és az Electrolux Magyarország. Bővebb referencialistánkat itt érheti el.

Bonderite NT-1 nanokerámiás felületkezelésünkről itt kaphat bővebb leírást.


created by www.projectbeauty.com [ A Por-Plast Kft. etikai kódexe ] 2017. POR-PLAST KFT, Minden jog fenntartva